Logo BubbleDeck

Vol trots presenteren wij u de nieuwste BubbleDeck projecten voor 2014! 

 Nieuwbouw RAI te Amsterdam

Het ontwerp van Benthem Crouwel Architekten wordt gerealiseerd volgens BREEAM-NL Excellent label aan de stadzijde van het RAI-complex (aan het Scheldeplein). BAM Utiliteitsbouw en Kropman Installatietechniek zijn, onder begeleiding van projectbureau Res & Smit, verantwoordelijk voor de realisatie van het multifunctionele en in duurzaamheid vooruitstrevende gebouw. Met deze nieuwe faciliteit blijft de RAI investeren in duurzame vernieuwing om haar positie als internationaal toonaangevend beurs- en congrescentrum te versterken. Het nieuwe gebouw wordt op 1 mei 2015 in gebruik genomen (bron: www.rai.nl). Lees voor meer informatie het artikel dat onlangs verscheen in Stedenbouw.

Hoge Raad te Den Haag

Door groei in de werkzaamheden van de Hoge Raad der Nederlanden en daarmee het aantal medewerkers is ruimtegebrek ontstaan. Daarom is gekozen voor nieuwbouw van de samengevoegde kavels Korte Voorhout 20 en Smidsplein 1 in Den Haag. Representativiteit dient het leidende principe te zijn voor de nieuwe huisvesting van de Hoge Raad der Nederlanden. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijke randvoorwaarde. Dit voor het verkrijgen van een hoog adaptief vermogen van het gebouw, van de ondersteunende installaties en van de procesondersteunende infrastructuur. Het doel is dat de Hoge Raad der Nederlanden straks decennia lang vooruit kan op de nieuwe locatie. De nieuw te bouwen huisvesting moet over 5 jaar inspireren en functioneren, maar ook nog over 50 jaar (bron: www.rgd.nl).

Nieuwbouw Synthon "mAb Plant" te Nijmegen

BubbleDeck mocht eerder al meewerken aan het FTOL-gebouw van Synthon, ditmaal zullen we meewerken aan het nieuwste gebouw in het masterplan van Synthon: mAb Plant. Zowel het team als de aanpak van de bouw zijn net als bij de twee andere gebouwen onveranderd: transparant, ‘lean’, geïntegreerd en met een ambitieuze planning. Meer informatie leest u op de website van Broekbakema.

Stadskantoor te Venlo

De regio Venlo heeft als eerste regio ter wereld de principes van cradle-to-cradle (C2C) omarmd. Een duurzaamheidsconcept dat is gebaseerd op het hergebruik van grondstoffen, zodat producten 100% recyclebaar zijn en afval als grondstof dient. Het stadskantoor wordt volgens die principes vormgegeven, zodat een gebouw ontstaat dat een comfortabele en gezonde werkomgeving combineert met duurzame innovatie. Een tastbaar bewijs dat een duurzame wereld werkelijkheid wordt (bron: www.venlovernieuwt.nl).