Logo BubbleDeck

Met de nadere zomervakantie in het vooruitzicht blikken wij graag met u terug op een aantal van de vele mooie projecten die de afgelopen 20 jaar met  BubbleDeck® vloeren zijn gebouwd. Er ligt ondertussen zo’n 2 miljoen m² BubbleDeck® in Nederland en in België!  

2wrht01In 1998 werd in Rotterdam de Millennium Toren gebouwd: dit was het allereerste grote project waarin BubbleDeck® werd toegepast.De ruwbouw kon door BubbleDeck®  (door veel minder hijshandelingen) een snelheid van maar liefst  4 werkbare dagen per verdieping realiseren!  En het gebouw kreeg door toepassing van BubbleDeck®  ook nog eens 2 extra verdiepingen!

img 8613uhruw


In 2010-2011 werden de Ministeries van Justitie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in Den Haag gerealiseerd. Dankzij de intensieve voorbereiding waarin door partijen nauw werd samengewerkt aan een integraal concept van hoofddraagconstructie en BubbleDeck® is een optimaal resultaat behaald. De mogelijkheden van BubbleDeck® als maatwerksysteem zijn vergaand uitgenut. En niet het minst belangrijkst: beide torens zijn gebouwd binnen een volkomen beheerst proces binnen de gestelde planning met daarbij een behaalde besparing van 180 ton constructiestaal.

 

1940h ext 0001


Deze zomer worden de laatste BubbleDeck® vloerelementen geleverd voor bijzondere projecten zoals het  BREEAM-NL Excellent gecertificeerde NoMa House in Amsterdam, het WTC in Utrecht en het fraaie Badhuis Cadzand aan de kust in Zeeland. En na de zomervakantie wordt er natuurlijk ook weer volop verder duurzaam gebouwd met BubbleDeck®Turnova in Turnhout, Tour Laennec in Brussel, Dolingadreef in Amsterdam en De Wending in Zeist. Ook zullen we starten met een groot nieuw project; als u onze website in de gaten houdt, kunt u hier snel meer over lezen! 


Van 24 juli tot en met 11 augustus nemen wij een kleine break en op 14 augustus zijn wij u weer heel graag van dienst.

Wij wensen u een hele fijne en zonnige vakantie!